19 iulie 2019
Cautare rapida
Pret intre -
Cauta dupa titlu
Cauta dupa descriere
Convertor valutar
Suma:
Din In
Termeni si conditii
Termenii si conditiile de postara a unui anunt :

Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul.
Accesand sau utilizand website-ul www.anuntbucuresti.net, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.
Acest website, continutul, codul si design-ul sau, sunt detinute si administrate de S.C Webmania srl.

Drepturile utilizatorului anuntbucuresti.net :

Utilizatorul anuntbucuresti.net are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa posteze anunturi
personale, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C Webmania srl. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii pe internet.
Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C Webmania.srl care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Atentionare privind fraude posibile Evitati mesajele in care vanzatorul invoca diverse motive pentru a nu se intalni direct cu potentialul cumparator, precum si situatiile in care cumparatorul insista sa plateasca prin cec-uri, plati online etc.

Fiecare cumparator sau vanzator de buna credinta este raspunzator in intregime de informatiile pe care le transmite si de tranzactiile pe care le efectueaza. Este recomandata acordarea atentiei maxime mesajelor schimbate cu potentialii vanzatori/ cumparatori. NU exista nici un un sistem de certificare a anunturilor sau de control al platilor privind ofertele postate in acest site care sa fie in vreun fel aprobat sau sprijinit de catre anuntbucuresti.net.

Verificati cu atentie ofertele extrem de avantajoase care vi se ofera uneori (este posibil sa fie vorba de o situatie absolut corecta, dar este posibil sa fie o incercare de frauda).

Anuntati-ne daca identificati o incercare de frauda.


Obligatiile utilizatorului anuntbucuresti.net
1. Sa nu foloseasca website-ul pentru a incarca, publica sau transmite in alt mod anunturi cu un continut ilegal, defaimator, amenintator, abuziv, vulgar, rasist, care afecteaza intimitatea altei persoane sau ofenseaza in alt mod terte persoane;
2. Sa nu pretinda ca este o alta persoana sau un reprezentant al unei institutii daca acest lucru nu este adevarat si sa nu posteze anunturi in numele unei alte persoane sau institutii fara acordul acesteia;
3. Sa furnizeze date corecte de identificare ale propriei persoane;
4. Sa nu posteze, incarce sau sa transmita prin intermediul website-ului materiale asupra carora nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare, conform legilor romanesti si internationale, sau diferitor prevederi contractuale (informatii confidentiale, protejate prin drepturi de autor etc.).
5. Sa nu foloseasca website-ul anuntbucuresti.net pentru a incarca, posta sau transmite in alt mod materiale care contine virusi sau alte programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;
6. Sa nu incarce, posteze sau sa transmita informatii despre modul de desfasurare a unor activitati ilegale, indiferent de natura acestora, in scopul de a promova acte ilegale;
7. Sa nu colecteze si sa nu foloseasca in scop comercial date personale despre ceilalti utilizatori ai serviciilor Informatia de Nord Est.ro.
8. Poate re-publica un anunt mai vechi dupa minim 2 saptamani de la data publicarii anterioare a anuntului.
ATENTIE: Anunturile carora le este schimbat doar textul (nu si semnificatia) trebuie sa respecte aceasta perioada de 2 saptamani inainte de fi acceptate pentru republicare.
NOTA: Daca doriti numai sa modificati unele informatii din anuntul vechi, puteti edita direct textul anuntului. Informatii despre cum trebuie sa procedati gasiti in mesajul e-mail pe care l-ati primit cand ati inregistrat anuntul pe site.


Publicarea anunturilor
anuntbucuresti.net are dreptul de a decide publicarea sau nepublicarea anunturilor completate de utilizatorii website-ului, fara nici o notificare prealabila, in vederea respectarii legislatiei in vigoare si a bunelor moravuri.Clauze de neraspundere
ANUNTURILE SI COMENTARIILE DE PE ACEST SITE SUNT SCRISE DE UTILIZATORII SITE-ULUI.
RESPONSABILITATEA PENTRU TEXTUL FIECARUI ANUNT SAU COMENTARIU REVINE, IN INTREGIME SI IN EXCLUSIVITATE, PERSOANEI CARE A SCRIS ANUNTUL SAU COMENTARIUL RESPECTIV.
anuntbucuresti.net desfasoara numai activitati de intretinere tehnica a site-ului si de filtrare, in masura in care acest lucru este posibil cu un efort rezonabil economic pentru firma, a anunturilor si comentariilor care incalca prevederile prezentului document. Informatia de Nord Est.ro nu are posibilitatea sa garanteze faptul ca toti utilizatorii site-ului respecta cu buna credinta toate prevederile prezentului document.
Daca descoperiti probleme la un anumit anunt sau comentariu, luati legatura cu echipa de administrare tehnica a site-ului.

Pagina de contact

S.C Webmania srl nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate in cadrul anunturilor publicate pe website-ul anuntbucuresti.net Opiniile exprimate in forum sau in comentariile din paginile site-ului apartin celor care le inregistreaza, si nu reprezinta pozitia oficiala a proprietarului acestui site.
Utilizatorii Informatia de Nord Est.ro inteleg si isi asuma intreaga responsabilitatea pentru continutul materialelor postate, S.C Webmania srl neputand fi trasa la raspundere pentru anunturile publicate automat de catre utilizatori pe site-ul anuntbucuresti.net.
S.C Webmania srl nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului anuntbucuresti.net.


Clauza de confidentialitate
Utilizatorii Informatia de Nord Est.ro inteleg faptul ca din momentul completarii si salvarii anuntului personal, informatiile continute de acesta devin publice pe website.

S.C Webmania srl nu va divulga datele dumneavoastra unor terte persoane, decat in cazul in care aceasta este necesar pentru a respecta legea.


Modificari in termenii si conditiile de utilizare
S.C Webmania srl poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site! Utilizarea site-ului de catre Dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor S.C Webmania srl si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.


Display Pagerank